Avalokiteshvara Telefoonlijn

Avalokiteshvara Telefoonlijn

Avalokiteshvara is de naam van Onze Verlichte Vrouwe van Compassie. Zij heeft een belofte gedaan om diep te luisteren naar iedereen die aan het lijden is. Waar lijden is, daar is Avalokiteshvara. En met compassie geeft zij de nodige steun. Zij luistert met empathie, zonder oordeel, en behandelt iedereen, jong en oud, arm en rijk, gelijkwaardig.

Ben je verdrietig, heb je het moeilijk, zit iets je dwars? Ben je eenzaam? Of pas een dierbare kwijtgeraakt? Je kunt onze Avalokiteshvara Telefoonlijn gebruiken. Wij zullen je diepe aandacht geven tijdens een sessie van 30 minuten. Deze service is helemaal gratis. Het enige wat we van jou vragen, is je zelfvertrouwen. Je hebt er volledig vertrouwen in, dat we, met compassie, altijd een uitweg kunnen vinden voor iedere kwestie in het leven.

Onze medewerkers zijn getraind door het Mind Only Instituut. Zij luisteren naar je met de oren van Avalokiteshvara. De methode die zij toepassen om naar jou te luisteren, is empathisch luisteren, een luistertechniek die ontwikkeld is door het Mind Only Instituut. Om jou helemaal te kunnen begrijpen, zullen zij zich volledig inleven in de situatie die jij aan hen voorlegt.

Let op: de service die wij bieden, is bedoeld om jou te ondersteunen. Wij maken hierbij geen financiƫle winst, en zijn niet van zins om jou onze zienswijze op te leggen. Deze service is niet bedoeld ter vervanging van enige andere medische steun. Derhalve zijn wij niet wettelijk aansprakelijk voor eventuele gevolgen aangaande jouw gezondheid.

Contact met Mind Only