• Nieuws

    1e Mind Only internationale conferentie 2019

 Persbericht oktober 2019

Persbericht oktober 2019

Persbericht over de 1e Mind Only internationale conferentie, 15 november 2019. Klik links voor het volledige persbericht


Gevangenis Monologen 2

Gevangenis Monologen 2

Ik ben mijn rommel, mijn angst en verlangen. Ook mijn geluk en mijn lijden dat hoeven we dus niet te zoeken, het is er al. Zonder oorzaak.
Birgit spreekt tijdens de conferentie over waarheid, wat echt is en wat niet. Ze spreekt over haar optredens in Nederlandse gevangenissen, over hoe wij gevangenen zien. Hoe zij zichzelf zien en hoe we hen, met liefde en respect, kunnen ondersteunen een andere weg in hun leven te kiezen.
Klik links een stukje van Birgit's theatervoorstelling Gevangenis monologen 2.


Aankondiging LVSC

Aankondiging LVSC

Op 12-9-2019 wordt de conferentie aangekondigd in de nieuwsbrief van de Landelijke Vereniging voor Supervisie En Coaching. Klik links voor de bijbehorende poster.


Boekpresentatie

Boekpresentatie

Cuong Lu hield een lezing tijdens de boekpresentatie van zijn meest recente boek De Boeddha in de Bajes op 8 juni 2019 in Utrecht.


Bijlmer bajes

Bijlmer bajes

Cuong Lu en zijn vrouw Huong Ho ontmoetten Birgit Schuurman op 5 juni 2019 in de Bijlmer bajes. Ze waren bij het optreden van Birgit in de Gevangenis monologen 2.

Persbericht juni 2019

Persbericht juni 2019

Persbericht over de 1e Mind Only internationale conferentie, 15 november 2019. Klik links voor het volledige persbericht.