Het Leven voor en na De Dood, 3-7 november 2020

Het Leven voor en na de Dood

Het begrijpen van de dood is een belangrijke voorwaarde voor onze vrijheid in het dagelijkse leven. Het leven gaat altijd samen met de dood. Leven en dood kunnen niet uit elkaar gehaald worden. Waar het leven is, daar is ook de dood aanwezig. We hebben de gewoonte om de dood te vermijden en daardoor leven we vaak in angst en bezorgdheid.

De Boeddha bereikte de totale verlichting waardoor hij vrij werd van verkeerde concepten over de dood. Hij bereikte daarmee de diepte die hij Nirvana noemde.

In deze retraite gaat Cuong Lu ons begeleiden om het leven voor en na de dood in de diepte te kunnen ervaren. Hij helpt ons in het leven Nirvana aan te raken om vrij te zijn van alle verkeerde concepten die ons tot nu toe in gevangenschap hebben gehouden.

Programma

Om de vragen over het leven en de dood te helpen beantwoorden hebben we hier een speciaal programma ontwikkeld.

Deze retraite biedt de deelnemer een theoretisch en praktisch programma om deze cursus toe te passen in het dagelijkse leven, zowel beroepsmatig als privé.

Dit programma bestaat uit 5 lesdagen (60 uur).

 • 5 lessen van 60 minuten.
 • 1 vraag-en-antwoordsessies van 60 minuten.
 • 4 keer groepsdelen van 90 minuten.
 • 7 stiltesessies van 60 minuten.
 • 7 keer eten in stilte
 • 1 vooroudersceremonie

De leraar zal altijd aanwezig om de juiste ondersteuning te geven.

Datum en Tijd

3 t/m 7 November 2020

Aankomst op dinsdagavond vanaf 19:00u
Einde op zaterdagmiddag rond 16:00u

Kosten

€ 458 + dana.
Het bedrag van € 458 is inclusief inschrijfgeld (€75), verblijf, zaal en voedsel en drinken voor 4 dagen en btw. Dit bedrag is exclusief dana voor de leraar.
De dana is voor het levensonderhoud van de leraar en kan aan het eind van de retraite worden geschonken. Mind Only organiseert maar een keer per jaar een retraite met dana. Andere retraites van Mind Only zijn altijd all-in.

Aanmelden

Via de knop "Boek nu" aanmelden.

Vanwege de grote behoefte aan deelname voor deze retraite wordt u geadviseerd op tijd in te schrijven. Er zijn maar 20 plekken beschikbaar. De kamers zijn tweepersoonskamers met eigen wastafel. We hebben geen eenpersoonskamers.

Het is vol.

Locatie

Meeuwenveen Accommodaties
Meeuwenveenweg 1-3
7971 PK Havelte

.

Reviews

 • Mind Only - review - Anneke
  Stilte Retraite
  Anneke

  Wat een fijne week heb ik ervaren tijdens de stilte-retraite. De lezingen van Cuong Lu die zorgde voor verfrissende inzichten, de prachtige omgeving, het lekkere eten, het zijn in stilte en de verbinding met de andere deelnemers maken dat ik heel dankbaar ben voor deze week.

 • Lees meer reviews

 • Datum
  3 t/m 7 november 2020

  Aankomst op dinsdagavond vanaf 19:00u
  Einde op zaterdagmiddag rond 16:00u
 • Adres
  Meeuwenveen Accommodaties
  Meeuwenveenweg 1-3
  7971 PK Havelte
 • Kosten
  € 458 + dana. Het bedrag van € 458 is bedoeld voor verblijf en voedsel (inclusief btw). De dana is voor het levensonderhoud van de leraar en kan aan het eind van de retraite worden geschonken. Mind Only organiseert maar een keer per jaar een retraite met dana. Andere retraites van Mind Only zijn altijd all-in.

Alle geplande retraite-evenementen

Het Leven voor en na De Dood, 3-7 november 2020

Het Leven voor en na De Dood, 3-7 november 2020

Het begrijpen van de dood is een belangrijke voorwaarde voor onze vrijheid in het dagelijks leven.