Open Dag Mind Only 2021

Open Dag Mind Only 2021

Boeddhistische psychologie is de weg van geen-angst. Geen-angst is het mooiste aspect van compassie. Het is een cadeau dat we aan onszelf kunnen geven. En het is natuurlijk ook het mooiste cadeau dat we aan iemand anders kunnen schenken.

Angst is geworteld in onze mind (bewustzijn). Onze angst groeit met de dag als we niets over onze mind weten. Angst voor de dood is uiteindelijk de grootste angst waarmee ieder mens geconfronteerd wordt. Angst neemt levensvreugde uit ons weg.

Boeddhistische psychologie geeft onderricht over hoe onze mind werkt. En hoe we vrij kunnen zijn van onze mind. In het dagelijkse leven en zeker in de moeilijke momenten, hebben we dit inzicht nodig. Om angst en lijden te kunnen stoppen. Om van geluk en vreugde te kunnen genieten.

Mind Only organiseert op 11 juni een open dag online, waarin Cuong Lu een lezing zal geven over mind. We krijgen de kans om te ervaren hoe het is om met inzicht naar onze mind te kijken. Het is een mooie gelegenheid voor mensen die overwegen om zich in te schrijven voor de driejarige opleiding Boeddhistische Psychologie die in januari 2022 start, om naar de lezing te komen luisteren en eventuele vragen te kunnen stellen.

Datum

vrijdag 11 juni, 2021, van 19:00 tot 20:00

Kosten

Deze ochtend wordt je gratis aangeboden door Mind Only.

Programma

18:30 Online
19:00 Lezing Cuong Lu
19:30 Vraag en antwoord
20:00 Afsluiten

Locatie

Online Video Conference met Webex.

Reviews

 • Mind Only - review - Tineke van Pagée
  Een ware ontdekkingstocht
  Tineke van Pagée

  In de opleiding gaat het niet om het opeenstapelen van kennis maar om een onderzoek naar hoe onze mind werkt. Voor mij is dat een ware ontdekkingstocht. Het gaat om inzicht, om te zien wat werkelijk is en niet wat ik denk dat er is. De opleiding helpt me om uit mijn geconditioneerde en beperkende denkbeelden los te komen en mijn werkelijke aard, die vrij is van alle illusies, te ontdekken.

 • Lees meer reviews

 • Datum
  11 juni 2021
 • Adres
  Online
 • Kosten
  gratis entree

Alle geplande dagprogramma-evenementen

Open Dag Mind Only 2021

Open Dag Mind Only 2021

Met een lezing van Cuong Lu over Boeddhistische Psychologie