• Events
  • Open Dag Opleiding Boeddhistische Psychologie

Open Dag 2019

Opleiding Boeddhistische Psychologie

De Opleiding Boeddhistische Psychologie is een geschenk voor ons allemaal. Het is een driejarige opleiding waarin we ons bewustzijn in de diepte kunnen begrijpen. Ons bewustzijn bepaalt alles wat we in het leven beleven, o.a. geluk en lijden, goed en slecht. Zonder het begrijpen van ons bewustzijn kunnen we niet echt vrij zijn. Het zou heel jammer zijn als we het leven voorbij laten gaan zonder te begrijpen wat het eigenlijk inhoudt. 

De Opleiding Boeddhistische Psychologie helpt ons om onszelf en het leven te begrijpen. Inzicht is het fundament voor vrijheid en geluk. Iedere minuut van het leven is een juweel. Ons inzicht over het bewustzijn helpt ons om ons op een diepe wijze met het leven te verbinden. De opleiding geeft ons meteen in het eerste lesuur toegang tot het inzicht om werkelijk gelukkig te kunnen zijn.

De Opleiding Boeddhistische Psychologie volgen is een mooie manier voor ons om het leven te ontdekken. Ik nodig mijn beste vrienden uit om samen met mij dit prachtige pad te gaan. De lente is aangebroken en we hebben de kans om vrij te zijn van onze onwetendheid. Geluk is binnen handbereik. We gaan deze opleiding opbouwen, voor onszelf en voor alle andere mensen. Ik nodig mijn vrienden uit om deze open dag bij te wonen.

Datum

Zondag 24 maart 2019, van 10:00 tot 12:00 uur

Kosten

Deze ochtend wordt je gratis aangeboden door Mind Only.

Programma

09:30 Binnen lopen – Thee en koffie
10:00 Lezing Cuong Lu
11:00 Vraag en antwoord
12:00 Afsluiten

Locatie

Beukenrodelaan 2 M, 3941ZP Doorn

Aanmelden

Met de knop bovenaan de pagina.