Het Verleden Is Nog Niet Voorbij

Het Verleden Is Nog Niet Voorbij

Introductie

We leven vaak met een ouderwets tijdmodel en geloven dat het verleden voorbij is. Dingen die we in het verleden gedaan hebben, lijken onherstelbaar. Door dit misverstand hebben we vaak schuldgevoelens, die ons denken, spreken en handelen beïnvloeden, zonder dat we dat in de gaten hebben.

Toch kunnen we nog steeds alles uit het verleden herstellen. Dat is de kracht van onze wijsheid. In onze wijsheid zien we waar lijden is, daar is geluk. Er is geen enkele scheiding tussen verleden, heden en toekomst. Raak het verleden aan met onze wijsheid en alles komt in beweging.

Het verleden is niet voorbij, het is levendiger dan we denken. Met deze wijsheid kunnen we onze schuldgevoelens herkennen in het dagelijkse leven. Wanneer deze gevoelens oplossen, kunnen ze transformeren in compassie en begrip. We kunnen onze oude wonden helen. We hebben allemaal recht op geluk, ook wanneer we een zeer pijnlijk verleden hebben gehad.

Leraar

Programma

10:00 uur: aankomen, met thee en koffie

10:30 uur: lezing

12:00 uur: loopmeditatie

12:30 uur: lunch, in stilte

14:00 uur: groepsdelen

15:00 uur: vraag en antwoord

16:00 uur: afloop

Lokatie

Internationaal Theosofisch Centrum
Meentweg 9, 1411 GR Naarden

Data

Zondag 18 december 2022

Tarieven

€50 (vrij van btw), inclusief lunch.

Voornoemde kosten zijn exclusief Dana (zie uitleg onderaan).

Wat is Dana?

Voor deze activiteit worden alleen de zuivere verblijfkosten vermeld. Daarnaast wordt ‑ naar boeddhistisch gebruik ‑ tijdens het programma een gift verwacht. Dit heet ‘Dana’. De hoogte van de Dana wordt door uzelf bepaald, in overeenstemming met uw financiële mogelijkheden en de waarde voor u van het gebodene. Dana is ook een gelegenheid voor u om uw dank aan de leraar te uiten.Het is al helemaal vol. Maar er is een korte wachtlijst. U kunt u hieronder inschrijven voor de wachtlijst. Dank u.

Inschrijving
Reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst.