Ontdek Je Ware Ik

Ontdek Je Ware Ik

Een online cursus van Mind Only

In het leven, denk je dat je jezelf al kent. Je denkt dat je weet wat een ik is. Maar, wat is een ik eigenlijk? Een ik is de kern van jezelf. Je lichaam is nog niet de kern van jou. Het manifesteert zich slechts een tijdje op basis van condities. Je bewustzijn is ook niet je ware ik. Jouw bewustzijn is opgebouwd uit emoties en gedachten die voortdurend veranderen. Als je stabiel en vrij wilt zijn, moet je de diepste kern van jezelf leren kennen.

We weten heel weinig over ons bewustzijn. Dikwijls denken we dat ons bewustzijn onszelf is. En daarom zitten we vaak gevangen in onze ideeën over het verleden en de toekomst. Door ons ware zelf te ontdekken, zijn we vrij van onze gevangenis, die gemaakt is van ons lichaam en bewustzijn. Het leven is vol wonderen en schoonheden. Je hebt alleen toegang tot al deze unieke manifestaties van het leven als je echt jezelf bent.

Ontdek je ware zelf in deze unieke cursus van Mind Only. Een diep begrip van lichaam en bewustzijn is de sleutel om je ware jezelf te ontdekken, een leven vol wijsheid en geluk.

Leraren

Cuong Lu

(Deze cursus (deel 1) wordt door Cuong Lu begeleid. Deel 2 volgt in 2022, waarvoor Dan Lusthaus uitgenodigd zal worden om een lezing van 1 uur te geven. Het afzonderlijk volgen van één van beide cursussen is mogelijk.)

Leerdoelen

 • De relatie tussen lichaam en bewustzijn begrijpen.
 • Bewustzijn en zijn grenzen kunnen zien.
 • De relatie tussen bewustzijn en een ik ervaren.
 • Het geluk in een ik kunnen ontdekken.

Doelgroep

Leerkrachten, geestelijk verzorgers, politiemensen, directeuren, psychologen, psychiaters, sociaal werkers, mindfulnessleraren, mensen die burn-out of stress hebben, dokters, en allen die hun ware ik willen ontdekken.

Certificaat

Na het volgen van onze cursus krijg je een certificaat, onder voorwaarde dat je alle lessen gevolgd hebt en de gevraagde oefeningen voltooid hebt.

Programma

Deze cursus biedt de deelnemer een theoretisch en praktisch programma voor toepassing in het dagelijkse leven, zowel beroepsmatig als in het privéleven.

In deze cursus bieden we in totaal 6 lesdagen, van 9.30 tot 16.30 uur op een zaterdag en op een zondag.

De lesdagen bestaan uit

 • 12 lessen van 45 minuten,
 • 6 vraag-en-antwoordsessies van 60 minuten,
 • 6 keer groepsdelen van 90 minuten,
 • 6 stiltesessies van 15 minuten.

De leraar is altijd aanwezig om de juiste ondersteuning te geven. Wel wordt gevraagd om tijdens de cursus iedere dag thuis oefeningen te doen van 45 tot 60 minuten.

Plaats

Online via Webex.

Data

 • 25-26 september 2021
 • 30-31 oktober 2021
 • 27-28 november 2021

Tarieven

Particulier: € 459,- (vrij van btw)
Bedrijf: € 559,- (vrij van btw)

Deze prijzen zijn exclusief de audiobestanden. We sturen niet meer automatisch audiobestanden naar de cursisten toe.

Inschrijving


Reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst.