Cursussen

Cursussen

Mind Only is een plaats waar we met blijdschap bijzondere leraren mogen verwelkomen. In iedere leraar herkennen we de aanwezigheid van wijsheid en compassie. Als een tuin met honderden soorten bloemen en iedere bloem heeft zijn eigen geur en kleur. Mind Only heeft meerdere cursussen voor jou om uit te kiezen. De cursussen van Mind Only zijn gebaseerd op toegepaste boeddhistische psychologie. Je kunt hieronder een keuze maken voor een cursus die je fijn vindt.

In iedere cursus van Mind Only maak je een stap in het ontdekken van het mysterie van mind. Het ontdekken van je mind doe je met de ondersteuning van eersteklas leraren op dit vakgebied. Dat geeft je meer steun en stabiliteit in deze spirituele reis. De cursussen van Mind Only openen kansen om tot de kern van de mensheid en van het leven te komen, en om deze volledig te begrijpen.

Gelukkig Leven Met Angst

Angst is een waarschuwing voor gevaar. Maar, angst is helemaal niet gevaarlijk. Angst is gelijkwaardig aan alle andere emoties in ons bewustzijn. Leren we angst beter kennen, dan kunnen we angst met compassie behandelen.

Iedereen wordt in het leven weleens angstig. Jij bent dus niet de enige. Helaas vechten we vaak tegen angst door te geloven dat we niet gelukkig kunnen zijn als er angst in ons is. Angst en geluk kunnen heel goed met elkaar samenleven. Het zijn geen vijanden van elkaar.

Lees verder

Een Gezonde Boosheid

Wat is boosheid? Boosheid is een natuurlijke reactie wanneer we iets ongewensts tegenkomen in ons leven. Een gezonde boosheid helpt ons om onze diep onderdrukte angsten en verlangens te kunnen ontdekken en stimuleert ons positieve acties te ondernemen. De sleutel om met boosheid om te kunnen gaan, is haar te kunnen herkennen, zonder angst en zonder discriminatie.

Lees verder

Certificaat

Na het volgen van een cursus krijg je een certificaat, onder voorwaarde dat je alle lessen gevolgd hebt en de gevraagde oefeningen voltooid hebt.

Reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst.