Cursussen

Cursussen

Mind Only is een plaats waar we met blijdschap bijzondere leraren mogen verwelkomen. In iedere leraar herkennen we de aanwezigheid van wijsheid en compassie. Als een tuin met honderden soorten bloemen en iedere bloem heeft zijn eigen geur en kleur. Mind Only heeft meerdere cursussen voor jou om uit te kiezen. De cursussen van Mind Only zijn gebaseerd op toegepaste boeddhistische psychologie. Je kunt hieronder een keuze maken voor een cursus die je fijn vindt.

In iedere cursus van Mind Only maak je een stap in het ontdekken van het mysterie van mind. Het ontdekken van je mind doe je met de ondersteuning van eersteklas leraren op dit vakgebied. Dat geeft je meer steun en stabiliteit in deze spirituele reis. De cursussen van Mind Only openen kansen om tot de kern van de mensheid en van het leven te komen, en om deze volledig te begrijpen.

Het Leven Is Nog Niet Voorbij

We leven vaak met een ouderwets tijdmodel en geloven dat het verleden voorbij is. Dingen die we in het verleden gedaan hebben, lijken onherstelbaar. Door dit misverstand hebben we vaak schuldgevoelens, die ons denken, spreken en handelen beïnvloeden, zonder dat we dat in de gaten hebben.

Toch kunnen we nog steeds alles uit het verleden herstellen. Dat is de kracht van onze wijsheid. In onze wijsheid zien we waar lijden is, daar is geluk. Er is geen enkele scheiding tussen verleden, heden en toekomst. Raak het verleden aan met onze wijsheid en alles komt in beweging.

Het verleden is niet voorbij, het is levendiger dan we denken. Met deze wijsheid kunnen we onze schuldgevoelens herkennen in het dagelijkse leven. Wanneer deze gevoelens oplossen, kunnen ze transformeren in compassie en begrip. We kunnen onze oude wonden helen. We hebben allemaal recht op geluk, ook wanneer we een zeer pijnlijk verleden hebben gehad.

Lees verder

Certificaat

Na het volgen van een cursus krijg je een certificaat, onder voorwaarde dat je alle lessen gevolgd hebt en de gevraagde oefeningen voltooid hebt.

Reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst.